Βιογραφικό

Ο ΜαστολόγοςΧειρουργός Μαστού Χρήστος Ι. Λούμπιας γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία της Αττικής το 1970.

Επιστημονικός υπεύθυνος στα ιατρεία μαστού Αθήνας , Κηφισιάς και Περιστερίου του ομίλου AFFIDEA .

Αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή  το 2003 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του σαν Ιατρός Υπαίθρου στο Γ.Ν Σύρου ΄΄Πρώιο -Μποδοσάκειο΄΄.Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στο ΓΝΝ Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ.Εξιδικεύτηκε στη Πλαστική Χειρουργική ,στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Είναι κάτοχος αδείας άσκησης του Ιατρικού επαγγέλματος απο το 2007.

Είναι μέλος του Ιατρικου Συλλόγου Αθηνών απο το 2007.Είναι κάτοχος βεβαίωσης σπουδών στην Αγγλική Ιατρική Ορολογία απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει πιστοποιηθεί σαν investigator in the ISOS από το Queen Mary University Of London.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για θέματα που αφορούν στον τομέα της Χειρουργικής.Έχει στο ενεργητικό του πολλές παρουσιάσεις και συμμετοχές σε διεθνή χειρουργικά φόρουμ,σε Πανελλήνια και Ευρωπαικά συνέδρια.
Ακόμη αρθρογραφεί συνεχώς σε εφημερίδες και περιοδικά με τοπική και πανελλαδική εμβέλεια, ενώ συχνά είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε εκπομπές υγείας στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

20140410-173500.jpg