Βιογραφικό

Ο Χειρουργός  Χρήστος Ι. Λούμπιας γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία της Αττικής το 1970. Αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή Carol Davila το 2003 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του σαν Ιατρός Υπαίθρου στο Γ.Ν Σύρου ΄΄Πρώιο -Μποδοσάκειο΄΄.Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στο ΓΝΝ Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ.Εξιδικεύτηκε στη Πλαστική Χειρουργική ,στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Είναι κάτοχος αδείας άσκησης του Ιατρικού επαγγέλματος απο το 2007.

Είναι μέλος του Ιατρικου Συλλόγου Αθηνών απο το 2007.Είναι κάτοχος βεβαίωσης σπουδών στην Αγγλική Ιατρική Ορολογία απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει πιστοποιηθεί σαν investigator in the ISOS από το Queen Mary University Of London.Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος μαστού της

ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ από το 2016.

Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος μαστού της AFFIDEA Περιστερίου.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για θέματα που αφορούν στον τομέα της Χειρουργικής.Έχει στο ενεργητικό του πολλές παρουσιάσεις και συμμετοχές σε διεθνή χειρουργικά φόρουμ,σε Πανελλήνια και Ευρωπαικά συνέδρια.
Ακόμη αρθρογραφεί συνεχώς σε εφημερίδες και περιοδικά με τοπική και πανελλαδική εμβέλεια, ενώ συχνά είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε εκπομπές υγείας στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

 

20140410-173500.jpg